Ακολουθήστε μας
  • +(30) 2105571174
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ & ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, Τ.Κ. 19300 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εξοπλισμός

Κάθε εργασία ή ενέργεια υλοποίησης των έργων υποδομής , διέπεται από ειδικές περιβαλλοντικές οδηγίες για την προστασία του περιβάλλοντος

Εξοπλισμός

Μηχανήματα Θραύσης

Τα μηχανήματα της εταιρείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Τα μηχανήματα 1ης θραύσης, 2ης θραύσης και τρίτης θραύσης. Αποτελούνται από ρότορες, σιαγωνοφόρα και χαλικοτριβεία, όλα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι η καλύτερη πρόταση της εταιρείας για εφαρμογές λατομείων και ανακύκλωσης απόβλητων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων. Η ποικιλία μηχανημάτων συνδυάζει την υψηλή παραγωγή με την ευελιξία.

Μηχανήματα διαχωρισμού των υλικών

Τα μηχανήματα διαχωρισμού των υλικών είναι κατάλληλα για ορυχεία, λατομεία, κατασκευαστικά έργα και εφαρμογές ανακύκλωσης. Τα κόσκινα έχουν τη δυνατότητα να διαχωρίζουν άμμο, χαλίκι, πρωτογενή και δευτερογενή αδρανή υλικά. Οι προδιαλογείς αποτελούνται από βαρέως τύπου αυτοκινούμενα ερπυστριοφόρα μηχανήματα και είναι ιδανικά για λατομεία και έργα κατασκευής.

Μηχανήματα τροφοδοσίας σπαστήρων

Η εταιρεία διαθέτει πλειάδα μηχανημάτων κατάλληλων για την τροφοδοσία σπαστήρων. Με σύγχρονα μοντέλα της CAT, οι τσάπες της εταιρείας βρίσκονται στα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα της χώρας και δημιουργούν προϋποθέσεις για ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Μηχανήματα φόρτωσης υλικών

Τα μηχανήματα της εταιρείας είναι η απόλυτη επιτυχία του value for money, αφού θέτουν νέα πρότυπα στη σύγχρονη τεχνολογία. Είναι ιδανικά για κάθε ανάγκη φόρτωσης υλικών με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών.

Μηχανήματα κρούσης υλικών

Τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κρούσης υλικών αποτελούν την ειδοποιό διαφορά για ένα ασφαλές και άρτιο αποτέλεσμα. Τα σφυριά της εταιρείας είναι ανθετικά και αποτελεσματικά με το καλύτερο επίπεδο θορύβου και κραδασμών. Με αυτά τα στοιχεία επιτυγχάνεται η κερδοφορία, η οικονομία για τον πελάτη, η άνεση και η προστασία του περιβάλλοντος.

Γεννήτριες

Εξοπλισμένες με εργοστασιακό ηχομονωτικό κουβούκλιο για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τη μείωση της στάθμης θορύβου, οι γεννήτριες της εταιρείας υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μεγάλη τους απόδοση δημιουργούν συνθήκες ανεξαρτησίας και ενάρμονισης στις απαιτήσεις των επαγγελματιών του χώρου.

Γεφυροπλάστιγγες

Με τις γεφυροπλάστιγγες της εταιρείας δεν απαιτείται κανένα έργο θεμελίωσης και η μεταφορά ενός έργου γίνεται εύκολα, γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Με γεφυροπλάστιγγες σε δύο μεγέθη δεν χρειάζονται έργα θεμελίωσης εκτός από μία οριζόντια και ευθυγραμμισμένη επιφάνεια. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την άμεση εγκατάσταση, αλλά και την αποσυναρμολόγηση με το μικρότερο οικονομικό κόστος.

Λιπαντικά

Με σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας λιπαντικά οχήματα, προπορευόμαστε του ανταγωνισμού, έχοντας ένα πλήρες πακέτο προσφοράς και δυνατοτήτων προς τους πελάτες μας. Η μεγάλη αποδοτικότητα και η εξοικονόμηση κόστους από τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας, δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις για να είμαστε πρωτοπόροι στα σύγχρονα και μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

Video

η ΚΙΝΗΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. προχωρά σε συνεργασίες ολοκλήρωσης μεγάλων και σύνθετων Έργων Υποδομής στηριζόμενη στον ισχυρό εξοπλισμό της και στην εμπειρία δεκαετιών.

Τα Κινητά Λατομεία στην Κάντια Ναυπλίου no2

Τα Κινητά Λατομεία στην Κάντια Ναυπλίου

Τα Κινητά Λατομεία στο Λιμάνι της Θίσβης no2

Τα Κινητά Λατομεία στο Λιμάνι της Θίσβης

Εργασίες στην Κάντια Ναυπλίου

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα από τα Κινητά Λατομεία

Κινητά Λατομεία: Εργασίες στη Δομβραίνα

Μεταφορά μηχανήματος βαρέως τύπου στον χώρο εργασίας

Τα υλικά περνάνε στο μηχάνημα φόρτωσης με γνώμονα πάντα την ασφάλεια

Η στιγμή της εκσκαφής

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμποδίζουν την πρόοδο των έργων

Αλλαγή βάρδιας στα Κινητά Λατομεία

Πρόβλημα στη Θίσβη – Ενισχύσεις από Ναύπλιο

Οι εργασίες στα Κινητά Λατομεία δεν σταματούν

Η δουλειά για τα Κινητά Λατομεία ξεκινά νωρίς το πρωί

Συνεχείς εργασίες στα Κινητά Λατομεία

Σύστημα φορτώσεως πλοίου στην Θίσβη Βοιωτίας

Φόρτωση νταλίκας σε καράβι

Παραγωγή υλικών οδοποιίας

Εργασία μέχρι αργά

Φόρτωση πλοίου Λατομείο Θίσβη

Κινητά Λατομεία: Η μεγαλύτερη χωματουργική δύναμη

Λατομείο Θίσβης

INTERBETON

Περιφερειακός Πεταλιδίου: ΤΕΚΑΛ – Εξόρυξη από δανειοθάλαμο

Πεταλίδι: Δανειοθάλαμος υλικών οδοποΐας

Πεταλίδι: Παραγωγή 3Α ΤΕΚΑΛ

Κινητά Λατομεία: Φόρτωση πλοίου – Λατομείο Θίσβη

Κινητά Λατομεία – ΤΕΡΝΑ Εργοτάξιο Εύηνου – Ιόνια οδός τμήμα s1

Κινητά Λατομεία: Περιφερειακός Πεταλιδίου

Κινητά Λατομεία – Γήπεδο Α.Ε.Κ Κερκίδες

Τροφοδοσία σταθερής μονάδας παραγωγής αδρανών

Παραγωγή αντιολισθηρού υλικού από Σκουριά

Παραγωγή άμμου χαμηλής παιπάλης

Παραγωγή 3Α στη Ρόδο

Παραγωγή αδρανών στο Πεταλίδι Μεσσηνίας ΤΕΚΑΛ-ΠΕΤΡΗΣ

Παραγωγή άμμου στην Ρόδο

Λατομείο interbeton Θίσβη

Κινητά Λατομεία – Εργασιοθεραπεία

Κινητά Λατομεία – Ώρα για δουλειά

Κινητά Λατομεία – Η μεταφορά

Κινητά Λατομεία Κόρινθος

Κινητά Λατομεία – Νυχτερινή εργασία

Κινητά Λατομεία – Ανατίναξη μετώπου

Κινητά Λατομεία – Ώρα για ξεκούραση

Αλλαγή ελαστικών στη Θήβα

Κινητά Λατομεία – Και η δουλειά συνεχίζεται μέχρι πρωίας

Κινητά Λατομεία – Εργοτάξιο της Θήβας – ΤΕΡΝΑ ΑΕ

Κινητά Λατομεία – Καλημέρα σε όλους από την Κόρινθο

Παραγωγή αδρανών υλικών λατομεία Λαρσινός για Ιονία Οδό

Κινητά Λατομεία – Περιφερειακός Κατερίνης: Παραγωγή υλικού 3Α (Ο155).

Κινητά Λατομεία – Cat 345D

Αλλαγή ελαστικων στην Κόρινθο

Παραγωγή 3Α Λατομεία Λαρσινός

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΚΙΝΗΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. έχει ισχυρή παρουσία στον τομέα της Κατασκευής Έργων Υποδομής και δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων, όπως οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, αιολικά πάρκα, φράγματα,κατεδαφίσεις κ.λ.π.

Η Εταιρεία έχει επιδείξει σχεδόν 30 χρόνια σταθερής απόδοσης, αναλαμβάνοντας και εκτελέσει με επιτυχία γενικές υπεργολαβίες, αυτόνομα ή με συνεργασίες, που καλύπτουν όλα τα είδη και τα πεδία έργων στα Έργα Υποδομής.

Η Εταιρεία επενδύει σημαντικά στη συντήρηση και ανανέωση του μηχανολογικού της εξοπλισμού κάθε χρόνο.

Γιατί εμάς

Αξιοπιστία

Τα πιο σύγχρονα συστήματα σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, δίνει την εγγύηση της αξιοπιστίας στα έργα και στις απαιτήσεις των πελατών.

Εξοπλισμός

Με σύγχρονα μηχανήματα και τον αρτιότερο ιδιόκτητο κινητικό λατομικό εξοπλισμό, η εταιρεία παρέχει ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα στα έργα που αναλαμβάνει, αλλά και σύγχρονες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Εξειδίκευση

H πολύχρονη εμπειρία, αλλά και οι συνεχείς εκπαίδευση του προσωπικού δίνει την ασφάλεια της άρτιας εξειδίκευσης στις γραμμές παραγωγής μας, προκειμένου να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Εμπειρία

Η εμπειρία δεκαετιών στο χώρο είναι η πιο τρανή απόδειξη για αξιόπιστα αποτελέσματα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της,. αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των έργων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ